Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Taroudant Al Chamaaia
352 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Hamdallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Isami probeert naar een medespeler te passen. Osmani rent richting de bal. Osmani schiet op doel. Sarout probeert de bal aan de voet te houden. Kadioui bokst de bal weg.

19e minuut.
Osmani rent richting de bal. Osmani probeert naar een medespeler te passen. Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhr-al-din haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Taroudant - Al Chamaaia 1:0

38e minuut.
Hamdallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdallah speelt de bal door. Osmani met een sublieme pass. Mazini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Taroudant 32%, Al Chamaaia 68%.
FC Taroudant - Al Chamaaia 1:0

49e minuut.
Isami geeft de bal voor. Inworp. Muatazz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhr-al-din draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Hamdallah onderschept slim de pass. Fakhr-al-din rent richting de bal. Mazini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Taroudant - Al Chamaaia 2:0

57e minuut.
Ghandouri geeft de bal voor. Inworp. Osmani met de inworp. Mazini heeft problemen om de bal te vangen. Mazini geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Ettayeb rent richting de bal. Ettayeb geeft een lange en hoge pass. Mazini rent richting de bal. Mazini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Taroudant - Al Chamaaia 3:0

81e minuut.
Osmani met een snelle inworp. Ouhssine heeft problemen om de bal te vangen. Ouhssine passt de bal zonder na te denken. Mazini is nu in balbezit. Mazini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Taroudant 28%, Al Chamaaia 72%.
FC Taroudant - Al Chamaaia 3:0