Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kacm Difaa De Fes
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Sellimi rent richting de bal. Chiicha onderschept slim de pass. Habib-Allah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiicha onderschept slim de pass. Chiicha draait met de bal, schiet en ... El Assoudi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chiicha rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kacm - Difaa De Fes 0:1

13e minuut.
Jelassi rent richting de bal. Hamdallah rent richting de bal. Hamdallah met een sublieme pass. Farahi is nu in balbezit. Farahi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ait Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ait Lahcen passt de bal zonder na te denken. Benabdellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Farahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farahi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kacm - Difaa De Fes 1:1

29e minuut.
Khalilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalilo speelt de bal door. Hamdallah geeft een hoge lob. Farahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farahi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Ait Lahcen rent richting de bal. Ait Lahcen speelt de bal door. Seridila rent richting de bal. Benabdellah verovert de bal door een tackle van achteren. Benabdellah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kacm - Difaa De Fes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kacm 31%, Difaa De Fes 69%.
kacm - Difaa De Fes 2:1

47e minuut.
Inworp. Khatoui met de inworp. Farahi probeert naar een medespeler te passen. Chiicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiicha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sharif passt de bal zonder na te denken. Jelassi rent richting de bal. Benabdellah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benabdellah krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kacm 53%, Difaa De Fes 47%.
kacm - Difaa De Fes 2:1