Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hicham Club Al Chamaaia
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Bergdich passt de bal met de wreef. Ghandouri is nu in balbezit. Ramadan verovert de bal door een tackle van achteren. Ramadan schiet op doel. Mechraoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hicham Club - Al Chamaaia 1:0

15e minuut.
Ben Barek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ghalab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghalab passt de bal met de wreef. Osmani heeft problemen om de bal te vangen. Osmani draait met de bal, schiet en ... El Bahri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Bakri rent richting de bal. Bakri schiet op doel. Daar is Isami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakri is nu in balbezit. Bakri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hicham Club - Al Chamaaia 2:0

42e minuut.
Isami passt de bal in één keer door. Ghalib bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raifi. Ghalib raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ghalib kan niet meer verder spelen. Jafari komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Askri heeft problemen om de bal te vangen. El Arabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Askri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El Arabi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El Arabi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hicham Club 55%, Al Chamaaia 45%.
Hicham Club - Al Chamaaia 2:0

47e minuut.
Farahi is nu in balbezit. Farahi met een sublieme pass. Isami rent richting de bal. Ramadan verovert de bal door een tackle van achteren. Ramadan passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Bergdich is nu in balbezit. Fakhr-al-din is nu in balbezit. Fakhr-al-din passt de bal met de wreef. Osmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmani draait met de bal, schiet en ... El Bahri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mechraoui niet meer kan verder spelen. El-Talib komt het veld opgelopen. El Arabi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fihraoui komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Rais probeert naar een medespeler te passen. Daar is Elkhalfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elkhalfi passt de bal met de wreef. Osmani rent richting de bal. Osmani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Jafari rent richting de bal. Fihraoui verovert de bal door een tackle van achteren. Fihraoui geeft een hoge lob. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hicham Club 44%, Al Chamaaia 56%.
Hicham Club - Al Chamaaia 2:0