Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Difaa De Fes FC DOKKALA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Mahimar geeft een lange en hoge pass. Fathi rent richting de bal. Jelassi verovert de bal door een tackle van achteren. Chiicha is nu in balbezit. Chiicha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ait Lahcen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khatoui met een snelle inworp. Jelassi is nu in balbezit. Jelassi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bargdich onderschept slim de pass. Mechraoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich is nu in balbezit. Mechraoui verovert de bal door een tackle van achteren. Mechraoui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sajid is nu in balbezit. Jelassi verovert de bal door een tackle van achteren. Jelassi speelt de bal door. Chiicha is nu in balbezit. Chiicha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa De Fes - FC DOKKALA 1:0

40e minuut.
Daar is Khalilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mechraoui is nu in balbezit. Khalilo begaat een overtreding. Mechraoui moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mechraoui kan niet meer verder spelen. Alami komt het veld opgelopen. Sajid zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Tabet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boughamni bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Tabet rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa De Fes 50%, FC DOKKALA 50%.
Difaa De Fes - FC DOKKALA 1:0

48e minuut.
Jelassi onderschept slim de pass. Jelassi passt de bal met de wreef. Chiicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiicha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa De Fes - FC DOKKALA 2:0

52e minuut.
Bargdich heeft problemen om de bal te vangen. Bargdich geeft een hoge lob. Fathi heeft problemen om de bal te vangen. Chiicha is nu in balbezit. Chiicha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bahja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahja geeft een lange en hoge pass. Seridila heeft problemen om de bal te vangen. Boughamni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughamni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa De Fes - FC DOKKALA 2:1

75e minuut.
Seridila heeft problemen om de bal te vangen. Alami rent richting de bal. Farahi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alami is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alami kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Majidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Difaa De Fes - FC DOKKALA 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa De Fes 50%, FC DOKKALA 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Difaa De Fes - FC DOKKALA 2:2