Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Difaa De Fes F.C. Tamazgha
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Mustafawi is nu in balbezit. Mahimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafawi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mahimar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

14e minuut.
Kharja rent richting de bal. Kharja speelt de bal door. Elkhateeb rent richting de bal. Mustafawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafawi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Jafari met een sublieme pass. Khalilo kopt de bal weg. Kharja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiicha is nu in balbezit. Chiicha draait met de bal, schiet en ... Jafari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Khalilo kopt de bal weg. Kantari is nu in balbezit. Kantari probeert naar een medespeler te passen. Mustafawi rent richting de bal. Mustafawi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa De Fes - F.C. Tamazgha 0:1

40e minuut.
Seridila bereikt de bal nog maar net als eerste. Seridila geeft een lange en hoge pass. Chiicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiicha schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ouhssine de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa De Fes 47%, F.C. Tamazgha 53%.
Difaa De Fes - F.C. Tamazgha 0:1

50e minuut.
Khalilo trapt de bal weg van het doel. Jamali kopt de bal weg. Kharja controleert de bal met de borst. Jafari is nu in balbezit. Jafari haalt uit met een fantastische trap. Jafari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Seridila rent richting de bal. Seridila geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Elkhateeb de bal onder controle te krijgen. Mustafawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafawi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa De Fes - F.C. Tamazgha 0:2

74e minuut.
Mustafawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhateeb heeft problemen om de bal te vangen. Elkhateeb passt de bal in één keer door. Mustafawi rent richting de bal. Mustafawi schiet op doel. Majidi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa De Fes - F.C. Tamazgha 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa De Fes 63%, F.C. Tamazgha 37%.
Difaa De Fes - F.C. Tamazgha 0:3