Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kacm FC Taroudant
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 25.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


28e minuut.
Habib-Allah is nu in balbezit. Habib-Allah geeft een hoge lob. Habib-Allah kopt de bal weg. Hamidaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamidaoui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Atocha kopt de bal weg. Mazini bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazini onderschept slim de pass. Mazini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Atocha met de inworp. Muatazz heeft problemen om de bal te vangen. Ait Lahcen rent richting de bal. Muatazz verovert de bal door een tackle van achteren. Muatazz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kacm 58%, FC Taroudant 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kacm - FC Taroudant 0:0

84e minuut.
Drkawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drkawi geeft een lange en hoge pass. Fehim geeft een lange en hoge pass. Hamidaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamidaoui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hamidaoui is nu in balbezit. Muatazz is nu in balbezit. Hamidaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Muatazz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muatazz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kacm - FC Taroudant 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kacm 66%, FC Taroudant 34%.
kacm - FC Taroudant 0:1