Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DOKKALA Hicham Club
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Fathi passt de bal met de wreef. Belakhdar rent richting de bal. Belakhdar passt de bal in één keer door. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri haalt uit met een fantastische trap. Hashimi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOKKALA - Hicham Club 0:1

11e minuut.
Ben Barek passt de bal in één keer door. Ramadan probeert de bal met de borst te controleren. Ramadan speelt de bal door. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Imam is nu in balbezit. Imam passt de bal zonder na te denken. Fathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri verovert de bal door een tackle van achteren. Bakri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOKKALA - Hicham Club 0:2

17e minuut.
Bahja verovert de bal door een tackle van achteren. Mechraoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechraoui met een sublieme pass. Boughamni is nu in balbezit. Boughamni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOKKALA - Hicham Club 1:2

24e minuut.
Fathi onderschept slim de pass. Mechraoui speelt de bal door. Boughamni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughamni draait met de bal, schiet en ... El Bahri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Imam is nu in balbezit. Imam passt de bal zonder na te denken. Bakri is nu in balbezit. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Fathi kopt de bal weg. Mechraoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechraoui draait met de bal, schiet en ... Hammoudi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El Bahri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bahja neemt de hoekschop. Fathi krijgt zijn hoofd ertegen. El Bahri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Bahja rent richting de bal. Ben Barek onderschept slim de pass. Ben Barek passt de bal zonder na te denken. Boughamni rent richting de bal. Boughamni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DOKKALA 66%, Hicham Club 34%.
FC DOKKALA - Hicham Club 1:2

55e minuut.
Ramadan is nu in balbezit. Fathi verovert de bal door een tackle van achteren. Fathi geeft een lange en hoge pass. Boughamni is nu in balbezit. Boughamni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ait Lahcen kopt de bal weg. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathi verovert de bal door een tackle van achteren. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOKKALA - Hicham Club 1:3

84e minuut.
Bahja met een sublieme pass. Fihraoui probeert de bal aan de voet te houden. Kalali met een sublieme pass. Boughamni is nu in balbezit. Boughamni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOKKALA - Hicham Club 2:3

87e minuut.
El Bahri met een sublieme pass. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid passt de bal zonder na te denken. Bahja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahja geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DOKKALA 49%, Hicham Club 51%.
FC DOKKALA - Hicham Club 2:3