Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Chamaaia kacm
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Ghalib zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhr-al-din speelt de bal door. Isami heeft problemen om de bal te vangen. Isami geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Sellimi de bal onder controle te krijgen. Osmani is nu in balbezit. Osmani haalt uit met een fantastische trap. El Assoudi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Inworp. Askri met een snelle inworp. Isami speelt de bal door. Osmani rent richting de bal. Osmani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. El Assoudi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Muatasim passt de bal zonder na te denken. Benabdellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhateeb is nu in balbezit. Benabdellah rent richting de bal. Benabdellah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ghalab geeft de bal voor. Ghalib rent richting de bal. Ghalib geeft een hoge lob. Elkhateeb rent richting de bal. Elkhateeb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Chamaaia - kacm 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Chamaaia 63%, kacm 37%.
Al Chamaaia - kacm 0:1

46e minuut.
Ait Lahcen rent richting de bal. Ait Lahcen probeert naar een medespeler te passen. Drkawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhr-al-din is nu in balbezit. Fakhr-al-din draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. El Assoudi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Askri geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Muatasim de bal onder controle te krijgen. Ait Lahcen kopt de bal weg. Elkhateeb heeft problemen om de bal te vangen. Elkhateeb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Chamaaia - kacm 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Chamaaia 49%, kacm 51%.
Al Chamaaia - kacm 0:2