Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Taroudant Difaa De Fes
352 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Yusufi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jafari met een snelle inworp. Jelassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelassi schiet op doel. Jalmasani bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Hamdallah probeert de bal met de borst te controleren. Farahi rent richting de bal. Farahi met een sublieme pass. Jamali is nu in balbezit. Jamali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine geeft een lange en hoge pass. Mazini probeert de bal aan de voet te houden. Hamidaoui is nu in balbezit. Hamidaoui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Farahi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atocha met de inworp. Hamidaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamidaoui schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Taroudant - Difaa De Fes 1:0

40e minuut.
Osmani met een sublieme pass. Mazini is nu in balbezit. Mazini passt de bal met de wreef. Hamidaoui is nu in balbezit. Hamidaoui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Khalilo passt de bal zonder na te denken. Osmani is nu in balbezit. Jamali begaat een overtreding. Jamali krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Taroudant 38%, Difaa De Fes 62%.
FC Taroudant - Difaa De Fes 1:0

80e minuut.
Ouhssine probeert naar een medespeler te passen. Jelassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelassi probeert naar een medespeler te passen. Jamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Taroudant 45%, Difaa De Fes 55%.
FC Taroudant - Difaa De Fes 1:0