Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Difaa De Fes FC Taroudant
Normal Tactiek 352
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 27.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hamdallah heeft problemen om de bal te vangen. Hamdallah geeft een hoge lob. Daar is Mahimar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Talhaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talhaoui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Jelassi onderschept slim de pass. Mazini is nu in balbezit. Jelassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelassi draait met de bal, schiet en ... Jalmasani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Atocha met een sublieme pass. Hamdallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Seridila rent richting de bal. Hamdallah verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdallah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa De Fes - FC Taroudant 0:1

23e minuut.
Hamdallah is nu in balbezit. Hamdallah passt de bal met de wreef. El-Talhaoui rent richting de bal. El-Talhaoui schiet op doel. Majidi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Tabet passt de bal zonder na te denken. Idrissi is nu in balbezit. Hamidaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamidaoui probeert naar een medespeler te passen. Atocha geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Khalilo rent richting de bal. Hamidaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Khalilo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khalilo krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mahimar rent richting de bal. Mahimar geeft een hoge lob. Atocha kopt de bal weg. Hamdallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdallah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa De Fes - FC Taroudant 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa De Fes 62%, FC Taroudant 38%.
Difaa De Fes - FC Taroudant 0:2

57e minuut.
Osmani met een sublieme pass. Khalilo rent richting de bal. Khalilo probeert naar een medespeler te passen. Chiicha is nu in balbezit. Chiicha schiet op doel. Jalmasani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Chakir geeft een hoge lob. Farahi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazini. Mazini krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Chiicha verovert de bal door een tackle van achteren. Idrissi rent richting de bal. Chiicha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiicha krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Klungelig pakt Atocha de bal. Farahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atocha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Atocha krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Atocha verovert de bal door een tackle van achteren. Atocha geeft een lange en hoge pass. Mahimar bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talhaoui onderschept slim de pass. El-Talhaoui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa De Fes 63%, FC Taroudant 37%.
Difaa De Fes - FC Taroudant 0:2