Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Tamazgha Al Chamaaia
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19
average Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Osmani de bal. Fakhr-al-din is nu in balbezit. Fakhr-al-din schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
El-Talib met een harde bal richting middenveld. Elkhateeb kopt de bal weg. Ghandouri probeert de bal aan de voet te houden. Mustafawi is nu in balbezit. Mustafawi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tamazgha - Al Chamaaia 1:0

33e minuut.
Mansour bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhateeb verovert de bal door een tackle van achteren. Elkhateeb passt de bal met de wreef. Mustafawi is nu in balbezit. Mustafawi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tamazgha - Al Chamaaia 2:0

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elkhateeb probeert naar een medespeler te passen. Mustafawi is nu in balbezit. Mustafawi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ghandouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafawi onderschept slim de pass. Elkhalfi rent richting de bal. Mustafawi verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafawi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Tamazgha 39%, Al Chamaaia 61%.
F.C. Tamazgha - Al Chamaaia 2:0

52e minuut.
El-Talib met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Kantari de bal. Kantari met een sublieme pass. Mustafawi is nu in balbezit. Mustafawi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tamazgha - Al Chamaaia 3:0

62e minuut.
Seridila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elkhateeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhateeb geeft de bal voor. Benani rent richting de bal. Benani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tamazgha - Al Chamaaia 4:0

89e minuut.
Jafari speelt de bal door. Askri bereikt de bal nog maar net als eerste. Seridila begaat een overtreding. Seridila krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Tamazgha 43%, Al Chamaaia 57%.
F.C. Tamazgha - Al Chamaaia 4:0