Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widad Atletic club anoujoum
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Rozini met een sublieme pass. Barakat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelassi probeert naar een medespeler te passen. El-Soleimani is nu in balbezit. El-Soleimani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Rozini verovert de bal door een tackle van achteren. Rozini geeft de bal voor. Jelassi kopt de bal weg. Fihraoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fihraoui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Fihraoui geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nakid de bal. Khaiari is nu in balbezit. Nakid verovert de bal door een tackle van achteren. Nakid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hanzali geeft de bal voor. Inworp. El-Soleimani met de inworp. Fihraoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fihraoui geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Karami bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Karami bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona-Lmaghrib bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona-Lmaghrib schiet op doel. Sellimi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Maradona-Lmaghrib heeft problemen om de bal te vangen. Rozini is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maradona-Lmaghrib krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Rozini rent richting de bal. Rozini passt de bal in één keer door. Karami rent richting de bal. Karami schiet op doel. Abarhoun probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Fekih rent richting de bal. Karami rent richting de bal. Fekih is nu in balbezit. Karami rent richting de bal. Karami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widad Atletic club 55%, anoujoum 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Widad Atletic club - anoujoum 0:0

72e minuut.
Inworp. El-Soleimani met een snelle inworp. Fikri rent richting de bal. Fihraoui onderschept slim de pass. Fihraoui geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
El Khalifa geeft een hoge lob. Inworp. Fekih met de inworp. Maradona-Lmaghrib rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widad Atletic club 45%, anoujoum 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Widad Atletic club - anoujoum 0:0