Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RAJA CLUB MONDIAL barcewac fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
El Assali is nu in balbezit. Karami bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assali met een sublieme pass. Karami is nu in balbezit. Karami schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Seridila kopt de bal weg. Daar is Nasiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karami onderschept slim de pass. Karami schiet op doel. Haji maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAJA CLUB MONDIAL - barcewac fc 0:1

15e minuut.
Boumijel rent richting de bal. Rashidi onderschept slim de pass. Rashidi geeft een hoge lob. Karami springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAJA CLUB MONDIAL - barcewac fc 0:2

35e minuut.
Bouhouni probeert naar een medespeler te passen. Tibi rent richting de bal. Sabri begaat een overtreding. Sabri krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Tibi heeft problemen om de bal te vangen. El Assali is nu in balbezit. Tibi verovert de bal door een tackle van achteren. Tibi geeft een hoge lob. Bouhouni maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zaki verovert de bal door een tackle van achteren. El Assali rent richting de bal. El Assali passt de bal zonder na te denken. Daar is Karami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAJA CLUB MONDIAL - barcewac fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAJA CLUB MONDIAL 55%, barcewac fc 45%.
RAJA CLUB MONDIAL - barcewac fc 0:3

46e minuut.
Karami speelt de bal door. Seridila rent richting de bal. Attayer verovert de bal door een tackle van achteren. Attayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Boumijel rent richting de bal. Seridila onderschept slim de pass. Seridila probeert naar een medespeler te passen. Rashidi is nu in balbezit. Rashidi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Karami onderschept slim de pass. Seridila is nu in balbezit. Karami bereikt de bal nog maar net als eerste. Karami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAJA CLUB MONDIAL - barcewac fc 0:4

70e minuut.
Daar is Seridila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouhouni rent richting de bal. Bouhouni speelt de bal door. Attayer is nu in balbezit. Attayer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
El Assali is nu in balbezit. El Assali geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tibi met de inworp. Attayer geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Attayer onderschept slim de pass. Hajiwi verovert de bal door een tackle van achteren. Hajiwi geeft een hoge lob. Majdi kan de bal niet met de borst controleren. Majdi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAJA CLUB MONDIAL 48%, barcewac fc 52%.
RAJA CLUB MONDIAL - barcewac fc 0:4