Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympic TaZaWa RSBAZIZ
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
El Makhloufi rent richting de bal. Karrouchi is nu in balbezit. Fihraoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Karrouchi onderschept slim de pass. Karrouchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sarout bereikt de bal nog maar net als eerste. Hishami rent richting de bal. Hishami probeert naar een medespeler te passen. Karrouchi rent richting de bal. Karrouchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hashimi geeft de bal voor. Sarout is nu in balbezit. Sarout passt de bal met de wreef. Karrouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karrouchi draait met de bal, schiet en ... Rouissi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Hishami rent richting de bal. Fihraoui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hishami is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sarout met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt El Makhloufi de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hamdaoui onderschept slim de pass. Sarout rent richting de bal. Hamdaoui begaat een overtreding. Hamdaoui krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Drkawi verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdaoui rent richting de bal. Drkawi is nu in balbezit. Drkawi haalt uit met een fantastische trap. Majadi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mustafawi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Khalifa met een snelle inworp. Hamdaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdaoui geeft een hoge lob. Paal!

42e minuut.
Fenan is nu in balbezit. Sulayman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fenan raakt geblesseerd tijdens het duel. Fenan met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Rozini de bal. Karrouchi rent richting de bal. Karrouchi schiet op doel. Rouissi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic TaZaWa 44%, RSBAZIZ 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympic TaZaWa - RSBAZIZ 0:0

48e minuut.
El Khalifa met een sublieme pass. Klungelig pakt Majadi de bal. Hamdaoui probeert naar een medespeler te passen. Drkawi is nu in balbezit. Drkawi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sarout probeert de bal aan de voet te houden. Hamdaoui is nu in balbezit. Hamdaoui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sarout passt de bal in één keer door. Hishami is nu in balbezit. Barakat rent richting de bal. Hishami onderschept slim de pass. Hishami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Majadi geeft een lange en hoge pass. Hishami kopt de bal weg. Barakat bereikt de bal nog maar net als eerste. Karrouchi onderschept slim de pass. Karrouchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rozini met een snelle inworp. Hishami is nu in balbezit. Hishami geeft een lange en hoge pass. Fenan is nu in balbezit. Fenan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic TaZaWa 71%, RSBAZIZ 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympic TaZaWa - RSBAZIZ 0:0