Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moradfc aaf
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


6e minuut.
Chamali rent richting de bal. Chamali speelt de bal door. Rashidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashidi schiet op doel. Hadioud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
moradfc - aaf 0:1

18e minuut.
Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine passt de bal zonder na te denken. Hashimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashidi verovert de bal door een tackle van achteren. Rashidi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ouhssine geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hadioud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rashidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashidi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
moradfc - aaf 0:2

20e minuut.
Zniti probeert naar een medespeler te passen. Askari heeft problemen om de bal te vangen. Rashidi rent richting de bal. Rashidi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Inworp. Raifi met de inworp. Zniti rent richting de bal. Zniti schiet op doel. El Khalfi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
moradfc - aaf 1:2

26e minuut.
Klungelig pakt Taarabt de bal. Taarabt speelt de bal door. Rashidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashidi haalt uit met een fantastische trap. Bergdich probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Taarabt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nasiri de bal. Nasiri probeert naar een medespeler te passen. Chamali is nu in balbezit. Chamali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
moradfc - aaf 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moradfc 51%, aaf 49%.
moradfc - aaf 1:3

54e minuut.
Rashidi passt de bal in één keer door. Chamali bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bouhouni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chamali raakt geblesseerd tijdens het duel. Taarabt wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zniti is nu in balbezit. Nasiri onderschept slim de pass. Hashimi is nu in balbezit. Nasiri verovert de bal door een tackle van achteren. Nasiri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Taarabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Majadi is nu in balbezit. Taarabt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Majadi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Majadi kan niet meer verder spelen. Houta komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Taarabt speelt de bal door. Daar is Zniti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taarabt met een sublieme pass. Rashidi rent richting de bal. Rashidi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rahma passt de bal in één keer door. Zniti is nu in balbezit. Zniti speelt de bal door. Askari rent richting de bal. Askari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moradfc 57%, aaf 43%.
moradfc - aaf 1:3

aaf