Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Renaissance De Safi RSBAZIZ
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Majadi geeft een hoge lob. Inworp. Fikri met een snelle inworp. Rafiqi is nu in balbezit. Rafiqi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Renaissance De Safi - RSBAZIZ 1:0

28e minuut.
Karrouchi passt de bal in één keer door. Rozini rent richting de bal. Tabet probeert naar een medespeler te passen. Hishami is nu in balbezit. Hishami draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renaissance De Safi 45%, RSBAZIZ 55%.
Renaissance De Safi - RSBAZIZ 1:0

47e minuut.
Zayd geeft een hoge lob. Fikri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahimi maakt een afschuwelijke overtreding. Ibrahimi krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Hamdi rent richting de bal. Hamdi met een sublieme pass. Boumijel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozini is nu in balbezit. Rozini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sarout probeert naar een medespeler te passen. Hamdi rent richting de bal. Hamdi geeft de bal voor. Fikri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hadraf passt de bal in één keer door. Daar is Rafiqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rafiqi probeert naar een medespeler te passen. Rozini rent richting de bal. Rozini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Hishami kopt de bal weg. Klungelig pakt Rozini de bal. Karrouchi rent richting de bal. Karrouchi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renaissance De Safi 40%, RSBAZIZ 60%.
Renaissance De Safi - RSBAZIZ 1:0