Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aaf reu-marocco
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Khashab is nu in balbezit. Khashab geeft de bal voor. Klungelig pakt Hermach de bal. Rashidi rent richting de bal. Rashidi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Taarabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Taarabt probeert naar een medespeler te passen. Jafari rent richting de bal. Rashidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashidi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
El-Kadouri heeft problemen om de bal te vangen. El-Kadouri geeft een lange en hoge pass. Khalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashidi rent richting de bal. Rashidi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Benachour bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benachour begaat een overtreding. Benachour krijgt een gele kaart.

22e minuut.
El-Kadouri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khalfi met een snelle inworp. Ghassan is nu in balbezit. Ghassan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aaf 49%, reu-marocco 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aaf - reu-marocco 0:0

49e minuut.
Nasiri geeft de bal voor. Ghassan kopt de bal weg. El-Kadouri probeert de bal aan de voet te houden. Fihraoui is nu in balbezit. Fihraoui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Benachour bereikt de bal nog maar net als eerste. Benachour geeft de bal voor. Inworp. Hanzali met de inworp. Hamdi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Jafari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashidi onderschept slim de pass. Chamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamali schiet op doel. Hermach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hanzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali probeert naar een medespeler te passen. El-Kadouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fihraoui verovert de bal door een tackle van achteren. Fihraoui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Benachour is nu in balbezit. Benachour geeft een hoge lob. Jafari rent richting de bal. Rashidi onderschept slim de pass. Rashidi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aaf 53%, reu-marocco 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aaf - reu-marocco 0:0
aaf