Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympic TaZaWa Renaissance De Safi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


32e minuut.
Osmani geeft een lange en hoge pass. Fihraoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fihraoui passt de bal in één keer door. Drafat bereikt de bal nog maar net als eerste. Drafat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic TaZaWa - Renaissance De Safi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic TaZaWa 45%, Renaissance De Safi 55%.
Olympic TaZaWa - Renaissance De Safi 1:0

51e minuut.
Drafat speelt de bal door. Hamdaoui is nu in balbezit. Hamdi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hamdi krijgt een gele kaart. Hamdaoui raakt geblesseerd tijdens het duel. Drafat legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hajiwi kopt de bal weg. Osmani is nu in balbezit. Met opzet legt Jomani zijn tegenspeler op de grond. Osmani wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
Tabet geeft de bal voor. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalifa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El Khalifa krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Jomani geeft een hoge lob. Jalmasani kopt de bal weg. El Makhloufi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rozini is nu in balbezit. Rozini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic TaZaWa 52%, Renaissance De Safi 48%.
Olympic TaZaWa - Renaissance De Safi 1:0