Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
جمعية كورفا سود RSBAZIZ
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Rafiqi probeert naar een medespeler te passen. Elkhateeb heeft problemen om de bal te vangen. Elkhateeb met een sublieme pass. Hamadi is nu in balbezit. Hamadi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Boumijel geeft een lange en hoge pass. Sabri is nu in balbezit. Rozini onderschept slim de pass. Daar is Hishami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hishami schiet op doel. Fahmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Fenan verovert de bal door een tackle van achteren. Fenan geeft de bal voor. Klungelig pakt Yusufi de bal. Karrouchi is nu in balbezit. Karrouchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chiicha de bal. Karrouchi is nu in balbezit. Karrouchi draait met de bal, schiet en ... Fahmi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: جمعية كورفا سود 62%, RSBAZIZ 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
جمعية كورفا سود - RSBAZIZ 0:0

49e minuut.
Ibrahimi is nu in balbezit. Hermach verovert de bal door een tackle van achteren. Hermach speelt de bal door. Kalali rent richting de bal. Kalali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hermach speelt de bal door. Hishami rent richting de bal. Hishami met een sublieme pass. Karrouchi rent richting de bal. Karrouchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
جمعية كورفا سود - RSBAZIZ 0:1

59e minuut.
Sarout probeert de bal met de borst te controleren. Rafiqi is nu in balbezit. Rafiqi passt de bal zonder na te denken. Kalali heeft problemen om de bal te vangen. Kalali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
جمعية كورفا سود - RSBAZIZ 1:1

62e minuut.
Rafiqi passt de bal in één keer door. Elkhateeb bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boumijel. Boumijel krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Askri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elkhateeb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamadi rent richting de bal. Hamadi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kalali rent richting de bal. Askri rent richting de bal. Kalali onderschept slim de pass. Kalali draait met de bal, schiet en ... Wahib werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

76e minuut.
Rafiqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiqi passt de bal met de wreef. Majadi is nu in balbezit. Hamadi verovert de bal door een tackle van achteren. Hamadi haalt uit met een fantastische trap. Wahib bokst de bal weg.

81e minuut.
Rafiqi geeft een hoge lob. Askri is nu in balbezit. Kalali verovert de bal door een tackle van achteren. Kalali haalt uit met een fantastische trap. Wahib werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
جمعية كورفا سود - RSBAZIZ 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: جمعية كورفا سود 34%, RSBAZIZ 66%.
جمعية كورفا سود - RSBAZIZ 2:1