Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RSBAZIZ جمعية كورفا سود
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Karrouchi is nu in balbezit. Hishami bereikt de bal nog maar net als eerste. Karrouchi is nu in balbezit. Hishami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hishami draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rozini is nu in balbezit. Sabri onderschept slim de pass. Sabri geeft de bal voor. Kalali is nu in balbezit. Kalali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSBAZIZ - جمعية كورفا سود 0:1

26e minuut.
Sarout geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hermach met een snelle inworp. El Arabi is nu in balbezit. El Arabi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rafiqi is nu in balbezit. El Arabi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Arabi passt de bal zonder na te denken. Kalali rent richting de bal. Kalali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hishami is nu in balbezit. Hishami geeft de bal voor. Fenan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarout is nu in balbezit. Sarout schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RSBAZIZ - جمعية كورفا سود 1:1

43e minuut.
Karrouchi verovert de bal door een tackle van achteren. Karrouchi haalt uit met een fantastische trap. Zaid heeft problemen om de bal te vangen. Fenan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSBAZIZ 47%, جمعية كورفا سود 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RSBAZIZ - جمعية كورفا سود 1:1

50e minuut.
Mustafawi is nu in balbezit. Sabri verovert de bal door een tackle van achteren. Sabri passt de bal in één keer door. El Arabi rent richting de bal. El Arabi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSBAZIZ - جمعية كورفا سود 1:2

55e minuut.
Majadi heeft problemen om de bal te vangen. Majadi geeft een lange en hoge pass. Rozini rent richting de bal. Hermach onderschept slim de pass. Hermach geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wahib verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Karrouchi passt de bal zonder na te denken. Fenan rent richting de bal. Fenan met een sublieme pass. Hishami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hishami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sabri rent richting de bal. El Arabi met een sublieme pass. Majadi heeft problemen om de bal te vangen. Kalali is nu in balbezit. Kalali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSBAZIZ - جمعية كورفا سود 1:3

88e minuut.
Sabri speelt de bal door. Sarout geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Chiicha de bal onder controle te krijgen. Hishami is nu in balbezit. Hishami haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSBAZIZ 54%, جمعية كورفا سود 46%.
RSBAZIZ - جمعية كورفا سود 1:3