Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reu-marocco جمعية كورفا سود
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Hermach verovert de bal door een tackle van achteren. Hermach geeft de bal voor. Jafari is nu in balbezit. Kalali verovert de bal door een tackle van achteren. Kalali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
reu-marocco - جمعية كورفا سود 0:1

22e minuut.
Khalfi speelt de bal door. Ghassan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elkhateeb. Elkhateeb krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Rafiqi met een snelle inworp. Elkhateeb rent richting de bal. Met opzet legt Khalfi zijn tegenspeler op de grond. Khalfi krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Hanzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali probeert naar een medespeler te passen. Fihraoui is nu in balbezit. Fihraoui draait met de bal, schiet en ... Fouhami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Imam passt de bal in één keer door. Fihraoui is nu in balbezit. Chiicha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fihraoui moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Fihraoui kan niet meer verder spelen. El-Akil komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Fahmi met een harde bal richting middenveld. Khalfi speelt de bal door. Klungelig pakt Fouhami de bal. El-Akil rent richting de bal. El-Akil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reu-marocco 48%, جمعية كورفا سود 52%.
reu-marocco - جمعية كورفا سود 0:1

56e minuut.
Hamadi is nu in balbezit. Hermach verovert de bal door een tackle van achteren. Kalali verovert de bal door een tackle van achteren. Kalali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reu-marocco - جمعية كورفا سود 0:2

60e minuut.
Klungelig pakt Hermach de bal. Hermach geeft een lange en hoge pass. Chiicha heeft problemen om de bal te vangen. Sabri rent richting de bal. Sabri geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalali schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Fouhami geeft een lange en hoge pass. Hamadi heeft problemen om de bal te vangen. Imam speelt de bal door. Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Chiicha met een sublieme pass. Sabri speelt de bal door. El-Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi rent richting de bal. Hamdi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reu-marocco 47%, جمعية كورفا سود 53%.
reu-marocco - جمعية كورفا سود 0:2