Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Renaissance De Safi reu-marocco
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Seridila speelt de bal door. Tabet kopt de bal weg. Imam is nu in balbezit. Fakhr-al-din onderschept slim de pass. Fakhr-al-din draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Renaissance De Safi - reu-marocco 1:0

25e minuut.
Ghassan passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Osmani de bal onder controle te krijgen. Khalfi rent richting de bal. Hamdi verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdi passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Hamdi de bal. Hamdi is nu in balbezit. Hamdi passt de bal in één keer door. El-Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Akil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mellili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fenan komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert El-Akil de bal onder controle te krijgen. Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi passt de bal met de wreef. Fakhr-al-din is nu in balbezit. Fakhr-al-din haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Khalfi speelt de bal door. Hamdi heeft problemen om de bal te vangen. Hamdi passt de bal zonder na te denken. El-Akil rent richting de bal. El-Akil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renaissance De Safi 57%, reu-marocco 43%.
Renaissance De Safi - reu-marocco 1:0

61e minuut.
Hermach heeft problemen om de bal te vangen. Imam is nu in balbezit. Rozini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhr-al-din is nu in balbezit. Fakhr-al-din draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hamdi onderschept slim de pass. Hamdi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fakhr-al-din de bal. Fakhr-al-din schiet op doel. Seridila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Renaissance De Safi - reu-marocco 2:0

81e minuut.
Hamdi speelt de bal door. El-Akil is nu in balbezit. Zayd begaat een overtreding. El-Akil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. El-Akil neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Moujtahid bokst de bal weg.

82e minuut.
Ghassan met de inworp. Hamdi geeft een hoge lob. Daar is Fikri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imam bereikt de bal nog maar net als eerste. Imam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renaissance De Safi 58%, reu-marocco 42%.
Renaissance De Safi - reu-marocco 2:0