Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reu-marocco Olympic TaZaWa
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Jomani is nu in balbezit. Jomani speelt de bal door. Khalfi is nu in balbezit. Khalfi passt de bal in één keer door. Imam geeft een hoge lob. Rouissi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Hashimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashimi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hashimi krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Fihraoui rent richting de bal. Fihraoui geeft een lange en hoge pass. Jafari heeft problemen om de bal te vangen. Drkawi is nu in balbezit. Drkawi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
El-Akil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Imam komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Imam passt de bal in één keer door. Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi passt de bal in één keer door. Imam bereikt de bal nog maar net als eerste. Imam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reu-marocco 45%, Olympic TaZaWa 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
reu-marocco - Olympic TaZaWa 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Khalfi de bal. Fihraoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fihraoui probeert naar een medespeler te passen. Drkawi is nu in balbezit. Drkawi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Imam is nu in balbezit. Hermach verovert de bal door een tackle van achteren. Hermach passt de bal in één keer door. Drkawi rent richting de bal. Drkawi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hamdi is nu in balbezit. Imam rent richting de bal. Barakat onderschept slim de pass. Hamdi verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Imam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jomani is nu in balbezit. Hamdi onderschept slim de pass. Imam is nu in balbezit. Imam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ettayebi kopt de bal weg. Imam is nu in balbezit. Hermach onderschept slim de pass. Drkawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drkawi haalt uit met een fantastische trap. Seridila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
reu-marocco - Olympic TaZaWa 0:1

85e minuut.
Hadioud verovert de bal door een tackle van achteren. Khalfi verovert de bal door een tackle van achteren. Khalfi passt de bal zonder na te denken. Imam rent richting de bal. Imam draait met de bal, schiet en ... Rouissi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reu-marocco 45%, Olympic TaZaWa 55%.
reu-marocco - Olympic TaZaWa 0:1