Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Difaa SaHRaOUA itihad tanger
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Daar is Mangali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khalifa met een sublieme pass. Hakimi is nu in balbezit. Hakimi schiet op doel. Nahimi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Berrada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mahimar komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Chedli onderschept slim de pass. Kaibous verovert de bal door een tackle van achteren. Kaibous probeert naar een medespeler te passen. Hakimi rent richting de bal. Hakimi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mangali passt de bal zonder na te denken. Idrissi speelt de bal door. Kaibous bereikt de bal nog maar net als eerste. Chedli rent richting de bal. Chedli haalt uit met een fantastische trap. El Khalfi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Zayd bereikt de bal nog maar net als eerste. Chedli onderschept slim de pass. Chedli passt de bal zonder na te denken. Hafidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafidi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Mahimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chedli is nu in balbezit. Chedli probeert naar een medespeler te passen. Hafidi rent richting de bal. Hafidi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa SaHRaOUA 55%, itihad tanger 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Difaa SaHRaOUA - itihad tanger 0:0

46e minuut.
Chedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chedli passt de bal met de wreef. Hafidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafidi draait met de bal, schiet en ... El Khalfi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa SaHRaOUA - itihad tanger 1:0

55e minuut.
Zayd raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fakhir komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Nahimi geeft de bal voor. Inworp. Tabet met de inworp. Hamidaoui rent richting de bal. Hamidaoui schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hakimi is nu in balbezit. Hakimi draait met de bal, schiet en ... Ben Slimane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Difaa SaHRaOUA - itihad tanger 1:1

77e minuut.
Khalifa is nu in balbezit. Khalifa passt de bal met de wreef. Ghalib rent richting de bal. Hakimi onderschept slim de pass. Hakimi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Kaibous is nu in balbezit. Kaibous geeft de bal voor. Fouhami heeft problemen om de bal te vangen. Hakimi rent richting de bal. Hakimi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
El Khalfi trapt de bal weg. Ghalib kopt de bal weg. Fakhir rent richting de bal. Chedli rent richting de bal. Chedli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mangali is nu in balbezit. Mangali geeft de bal voor. Ait Lahcen rent richting de bal. Hafidi verovert de bal door een tackle van achteren. Hafidi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa SaHRaOUA 51%, itihad tanger 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Difaa SaHRaOUA - itihad tanger 1:1