Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 21:58
  • Competitiewedstrijd: Amateur.05 [del]
  • Stadion: IZK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3031
IZK مجمد بن العباس
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Moujtahid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atocha heeft problemen om de bal te vangen. Atocha met een sublieme pass. Lamyaghri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamyaghri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IZK - مجمد بن العباس 0:1

3e minuut.
Hamdi speelt de bal door. Haddadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamyaghri is nu in balbezit. Lamyaghri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Moujtahid geeft de bal voor. Klungelig pakt Atocha de bal. Hamdi geeft de bal voor. El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talib schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Moujtahid raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tabet komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Mechraoui rent richting de bal. Haji verovert de bal door een tackle van achteren. Haji speelt de bal door. El-Talib is nu in balbezit. El-Talib haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IZK - مجمد بن العباس 1:1

32e minuut.
Haji onderschept slim de pass. Haji probeert naar een medespeler te passen. El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talib draait met de bal, schiet en ... Zakroum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Atocha probeert naar een medespeler te passen. Fouhami heeft problemen om de bal te vangen. El-Talib onderschept slim de pass. Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZK 43%, مجمد بن العباس 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IZK - مجمد بن العباس 1:1

69e minuut.
Benjelloun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atocha met de inworp. Haddadi rent richting de bal. Haddadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IZK - مجمد بن العباس 1:2

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Soleimani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamali probeert naar een medespeler te passen. El-Talib is nu in balbezit. El-Talib schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZK 42%, مجمد بن العباس 58%.
IZK - مجمد بن العباس 1:2
IZK