Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 21:37
  • Competitiewedstrijd: Amateur.05 [del]
  • Stadion: juk Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
juk itihad tanger
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.7
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
El-Soleimani verovert de bal door een tackle van achteren. El-Soleimani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zakri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamidaoui is nu in balbezit. Hamidaoui haalt uit met een fantastische trap. Ismaili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Zayd geeft de bal voor. Zniti is nu in balbezit. Zakri is nu in balbezit. Hakimi onderschept slim de pass. Hakimi haalt uit met een fantastische trap. Ismaili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Hamidaoui onderschept slim de pass. Hamidaoui speelt de bal door. Hakimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zayd onderschept slim de pass. Zayd speelt de bal door. Khalifa is nu in balbezit. Zakri verovert de bal door een tackle van achteren. Zakri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zakri is nu in balbezit. Messi Lmaghrib verovert de bal door een tackle van achteren. Messi Lmaghrib passt de bal in één keer door. Hakimi is nu in balbezit. Hakimi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hakimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahimar rent richting de bal. Hakimi onderschept slim de pass. Hamidaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamidaoui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Khalifa verovert de bal door een tackle van achteren. Khalifa probeert naar een medespeler te passen. Hakimi is nu in balbezit. Hakimi draait met de bal, schiet en ... Ismaili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juk - itihad tanger 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juk 55%, itihad tanger 45%.
juk - itihad tanger 0:1

62e minuut.
El-Kasabi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Kasabi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ait Lahcen de bal onder controle te krijgen. Zakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
juk - itihad tanger 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juk 51%, itihad tanger 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juk - itihad tanger 1:1
juk