Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Difaa SaHRaOUA مجمد بن العباس
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 14.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Mangali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangali passt de bal in één keer door. Sabir is nu in balbezit. Hafidi onderschept slim de pass. Hafidi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Idrissi is nu in balbezit. Chedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chedli passt de bal met de wreef. Hafidi is nu in balbezit. Hafidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bohoni passt de bal in één keer door. Kaibous is nu in balbezit. Bohoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bohoni krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Hamdallah speelt de bal door. Chedli probeert de bal aan de voet te houden. Fouhami bereikt de bal nog maar net als eerste. Chedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chedli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hafidi geeft een lange en hoge pass. Hamdallah geeft de bal voor. El-Talib rent richting de bal. Lamyaghri verovert de bal door een tackle van achteren. Lamyaghri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa SaHRaOUA 29%, مجمد بن العباس 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Difaa SaHRaOUA - مجمد بن العباس 0:0

48e minuut.
Alaoui is nu in balbezit. Alaoui geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berrada met een snelle inworp. Chedli geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Fouhami verovert de bal door een tackle van achteren. Fouhami geeft de bal voor. El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddadi rent richting de bal. Haddadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa SaHRaOUA - مجمد بن العباس 0:1

61e minuut.
Kharja is nu in balbezit. Idrissi verovert de bal door een tackle van achteren. Idrissi speelt de bal door. Hafidi rent richting de bal. Hafidi haalt uit met een fantastische trap. Zakroum bokst de bal weg.

90e minuut.
Alaoui speelt de bal door. Berrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechraoui legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mechraoui krijgt een gele kaart. Berrada raakt geblesseerd tijdens het duel. Chedli kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Chedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chedli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa SaHRaOUA 40%, مجمد بن العباس 60%.
Difaa SaHRaOUA - مجمد بن العباس 0:1