Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Difaa SaHRaOUA juk
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Inworp. Moujtahid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Soleimani heeft problemen om de bal te vangen. El-Soleimani geeft de bal voor. Fouhami kopt de bal weg. Ben Slimane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zakri rent richting de bal. Zakri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa SaHRaOUA - juk 0:1

10e minuut.
Idrissi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fouhami kopt de bal weg. Zakri probeert de bal aan de voet te houden. Fahid is nu in balbezit. Fahid schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Idrissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahid is nu in balbezit. Idrissi begaat een overtreding. Idrissi krijgt een gele kaart. Fahid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fahid zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zakri heeft problemen om de bal te vangen. Zakri schiet op doel. Ben Slimane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa SaHRaOUA - juk 0:2

18e minuut.
Daar is Hafidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chedli rent richting de bal. Chedli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berrada met de inworp. Mangali speelt de bal door. Idrissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrissi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Hadioui geeft de bal voor. Inworp. Berrada met de inworp. Chedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chedli schiet op doel. Ismaili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Moujtahid met een snelle inworp. Zakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrissi begaat een overtreding. Idrissi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

30e minuut.
Chedli is nu in balbezit. Chedli passt de bal in één keer door. El-Kasabi rent richting de bal. Hafidi verovert de bal door een tackle van achteren. Hafidi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa SaHRaOUA 54%, juk 46%.
Difaa SaHRaOUA - juk 0:2

59e minuut.
Zakri rent richting de bal. Zakri passt de bal zonder na te denken. Fahid speelt de bal door. Zakri rent richting de bal. Zakri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
El-Kasabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chedli onderschept slim de pass. Chedli met een sublieme pass. Hafidi rent richting de bal. Hafidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Fakhir rent richting de bal. Fahid probeert naar een medespeler te passen. Mangali rent richting de bal. Zakri verovert de bal door een tackle van achteren. Zakri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa SaHRaOUA - juk 0:3

69e minuut.
El-Talib geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Soleimani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Fahid de bal. Fahid geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa SaHRaOUA - juk 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa SaHRaOUA 59%, juk 41%.
Difaa SaHRaOUA - juk 0:4
juk