Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 21:47
  • Competitiewedstrijd: Amateur.05 [del]
  • Stadion: IZK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
IZK houssam
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Bargdich geeft de bal voor. Mechraoui kopt de bal weg. Kamali probeert de bal aan de voet te houden. Rozini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
El-Soleimani probeert naar een medespeler te passen. Haji bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yusufi. Yusufi krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Hamdi probeert naar een medespeler te passen. El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. Moujtahid onderschept slim de pass. Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli passt de bal met de wreef. Omari bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talib verovert de bal door een tackle van achteren. El-Talib schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IZK - houssam 1:0

32e minuut.
Kamali probeert naar een medespeler te passen. Kassemi rent richting de bal. Hamdi begaat een overtreding. Kassemi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kassemi kan niet meer verder spelen. Imanber komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Ismaili speelt de bal door. Hamdi is nu in balbezit. Hamdi passt de bal met de wreef. El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talib draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Omari onderschept slim de pass. Omari passt de bal in één keer door. Bargdich rent richting de bal. Ismaili verovert de bal door een tackle van achteren. Ismaili draait met de bal, schiet en ... Jomaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZK 43%, houssam 57%.
IZK - houssam 1:0

63e minuut.
El-Soleimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechraoui verovert de bal door een tackle van achteren. Chadli rent richting de bal. Mechraoui verovert de bal door een tackle van achteren. Mechraoui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IZK - houssam 1:1

68e minuut.
Benjelloun is nu in balbezit. Benjelloun geeft een lange en hoge pass. Ismaili is nu in balbezit. Omari rent richting de bal. Omari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Doukali niet meer kan verder spelen. Farahi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ismaili is nu in balbezit. El Makhloufi rent richting de bal. Ismaili verovert de bal door een tackle van achteren. Ismaili draait met de bal, schiet en ... Jomaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZK 50%, houssam 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IZK - houssam 1:1
IZK