Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 21:39
  • Competitiewedstrijd: Amateur.05 [del]
  • Stadion: IZK Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
IZK juk
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Moujtahid speelt de bal door. El-Soleimani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Soleimani met een sublieme pass. Zakri is nu in balbezit. Zakri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Moujtahid verovert de bal door een tackle van achteren. Moujtahid met een sublieme pass. El-Soleimani probeert naar een medespeler te passen. Zakri rent richting de bal. Zakri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kamali passt de bal zonder na te denken. Moujtahid is nu in balbezit. El-Talib verovert de bal door een tackle van achteren. El-Talib draait met de bal, schiet en ... Zniti probeert de bal aan de voet te houden. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Kamali is nu in balbezit. Fahid verovert de bal door een tackle van achteren. Fahid probeert naar een medespeler te passen. Zakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IZK - juk 0:1

29e minuut.
Kamali is nu in balbezit. Moujtahid begaat een overtreding. Kamali is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kamali zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zniti kopt de bal weg. El-Kasabi rent richting de bal. Ismaili verovert de bal door een tackle van achteren. Ismaili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zakri is nu in balbezit. Benjelloun verovert de bal door een tackle van achteren. Benjelloun geeft de bal voor. Ismaili is nu in balbezit. Ismaili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
El-Jarmouni heeft problemen om de bal te vangen. Moujtahid onderschept slim de pass. Moujtahid speelt de bal door. El-Soleimani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Soleimani geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZK 62%, juk 38%.
IZK - juk 0:1

87e minuut.
El-Soleimani met de inworp. Klungelig pakt Fahid de bal. Fahid passt de bal in één keer door. El-Soleimani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Soleimani geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZK 52%, juk 48%.
IZK - juk 0:1
IZK

juk