Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
itihad tanger FatalTigres
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Klungelig pakt Sulayman de bal. Khalifa is nu in balbezit. Sulayman verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Badra de bal. Badra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
itihad tanger - FatalTigres 0:1

20e minuut.
Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Badra verovert de bal door een tackle van achteren. Badra passt de bal met de wreef. Benjelloun is nu in balbezit. Benjelloun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bahri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khalifa met een snelle inworp. Messi Lmaghrib bereikt de bal nog maar net als eerste. Messi Lmaghrib geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Daar is Sulayman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamidaoui rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badra. Badra krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Lamyaghri rent richting de bal. Lamyaghri geeft een hoge lob. Khalifa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benjelloun is nu in balbezit. Benjelloun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. El Khalfi trapt de bal weg van het doel. Sulayman is nu in balbezit. Hamidaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Hamidaoui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itihad tanger 42%, FatalTigres 58%.
itihad tanger - FatalTigres 0:1

49e minuut.
Tabet geeft een lange en hoge pass. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Badra bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Idrissi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Idrissi probeert naar een medespeler te passen. Benjelloun bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjelloun haalt uit met een fantastische trap. El Khalfi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Badra rent richting de bal. Badra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Badra rent richting de bal. Badra passt de bal in één keer door. Idrissi heeft problemen om de bal te vangen. Benjelloun bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjelloun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Khalifa passt de bal met de wreef. Messi Lmaghrib bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri begaat een overtreding. Bahri krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Essaaidi geeft de bal voor. Idrissi is nu in balbezit. Idrissi geeft een lange en hoge pass. Hakimi rent richting de bal. Hakimi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tabet met een sublieme pass. Sulayman geeft de bal voor. Benjelloun probeert de bal aan de voet te houden. Benjelloun schiet op doel. El Khalfi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
itihad tanger - FatalTigres 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itihad tanger 44%, FatalTigres 56%.
itihad tanger - FatalTigres 0:2