Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kill Them Next olympique club safi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Roussi rent richting de bal. Amrabat verovert de bal door een tackle van achteren. Amrabat passt de bal met de wreef. Ben Slimane is nu in balbezit. Ben Slimane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Habib-Allah probeert de bal aan de voet te houden. Ben Slimane rent richting de bal. Mustafawi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ben Slimane is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amrabat neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kill Them Next - olympique club safi 0:1

29e minuut.
Habib-Allah geeft een hoge lob. Inworp. Kamali met de inworp. Amrabat is nu in balbezit. Amrabat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ben Slimane rent richting de bal. Ben Slimane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kill Them Next - olympique club safi 0:2

36e minuut.
Kamali met een sublieme pass. Amrabat is nu in balbezit. Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Amrabat rent richting de bal. Amrabat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Khayri rent richting de bal. Khayri met een sublieme pass. Abbasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasi geeft een hoge lob. Ben Slimane springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Abbasi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suleiman komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Ghandour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghandour met een sublieme pass. Ben Slimane rent richting de bal. Ben Slimane haalt uit met een fantastische trap. Bohoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kill Them Next - olympique club safi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kill Them Next 66%, olympique club safi 34%.
Kill Them Next - olympique club safi 0:3

61e minuut.
Mukhtari geeft een hoge lob. Ben Slimane is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roussi. Ben Slimane is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Amrabat neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Qassemi rent richting de bal. Kamali onderschept slim de pass. Kamali met een sublieme pass. Ben Slimane is nu in balbezit. Ben Slimane haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kill Them Next 71%, olympique club safi 29%.
Kill Them Next - olympique club safi 0:3