Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 21:53
  • Competitiewedstrijd: Amateur.06 [del]
  • Stadion: z(tz Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3068
z(tz nawfal abad
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


32e minuut.
Zaki is nu in balbezit. Zniti is nu in balbezit. Chedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniti is nu in balbezit. Zniti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
z(tz - nawfal abad 0:1

37e minuut.
Hafidi met een sublieme pass. Zaki rent richting de bal. Zayd begaat een overtreding. Zayd krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Idrissi geeft de bal voor. Zniti rent richting de bal. Majady is nu in balbezit. Zniti verovert de bal door een tackle van achteren. Zniti draait met de bal, schiet en ... Ghaouati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
z(tz - nawfal abad 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: z(tz 50%, nawfal abad 50%.
z(tz - nawfal abad 0:2

64e minuut.
Badra rent richting de bal. Draiyf is nu in balbezit. Draiyf passt de bal in één keer door. Khouribgi rent richting de bal. Khouribgi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Badra geeft een hoge lob. Majady is nu in balbezit. Zniti rent richting de bal. Zniti draait met de bal, schiet en ... Ghaouati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Najdi is nu in balbezit. Draiyf bereikt de bal nog maar net als eerste. Draiyf passt de bal zonder na te denken. Khouribgi is nu in balbezit. Khouribgi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Jelassi met de inworp. Hadraf is nu in balbezit. Hadraf passt de bal zonder na te denken. Khouribgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khouribgi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: z(tz 44%, nawfal abad 56%.
z(tz - nawfal abad 0:2