Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Renaissance CHaMKaRa derb ghallef
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 14.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sellimi verovert de bal door een tackle van achteren. Sellimi met een sublieme pass. Jaidi heeft problemen om de bal te vangen. Hammoudi is nu in balbezit. Hammoudi schiet op doel. Hamdallah bokst de bal weg.

6e minuut.
Haji rent richting de bal. Sellimi rent richting de bal. Met opzet legt Haji zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Haji moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Haji schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

9e minuut.
Inworp. Rozini met de inworp. Nadimi probeert naar een medespeler te passen. Tibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hammoudi rent richting de bal. Hammoudi passt de bal zonder na te denken. Jaidi rent richting de bal. Jaidi schiet op doel. Hamdallah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Renaissance CHaMKaRa - derb ghallef 1:0

30e minuut.
El-Kasabi is nu in balbezit. El-Kasabi geeft de bal voor. Hanzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi onderschept slim de pass. Jaidi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Sassi rent richting de bal. Sassi passt de bal zonder na te denken. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Shaloufa is nu in balbezit. Shaloufa probeert naar een medespeler te passen. Jaidi is nu in balbezit. Hammoudi is nu in balbezit. Hammoudi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Renaissance CHaMKaRa - derb ghallef 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renaissance CHaMKaRa 42%, derb ghallef 58%.
Renaissance CHaMKaRa - derb ghallef 2:0

52e minuut.
Karrouchi met een sublieme pass. Tibi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ismaili. Tibi raakt geblesseerd tijdens het duel. Karrouchi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Hammoudi verovert de bal door een tackle van achteren. Hammoudi met een sublieme pass. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi schiet op doel. Hamdallah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tibi is nu in balbezit. Hamzawi is nu in balbezit. Tibi verovert de bal door een tackle van achteren. Sassi rent richting de bal. Sassi schiet op doel. Muatasim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zitouni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sassi rent richting de bal. Sassi schiet op doel. Daar is Sellimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renaissance CHaMKaRa 56%, derb ghallef 44%.
Renaissance CHaMKaRa - derb ghallef 2:0