Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sporting chefchaoun nawfal abad
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Mkadam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Khalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalfi geeft een lange en hoge pass. Zahir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suleiman kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manari heeft problemen om de bal te vangen. El Gharib rent richting de bal. El Gharib haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sporting chefchaoun - nawfal abad 1:0

7e minuut.
Zniti met een sublieme pass. Chedli heeft problemen om de bal te vangen. El Gharib onderschept slim de pass. El Gharib draait met de bal, schiet en ... Paal!

8e minuut.
Daar is Zahir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suleiman onderschept slim de pass. Suleiman speelt de bal door. El Gharib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gharib haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zahir geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Khalfi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suleiman rent richting de bal. Suleiman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Idrissi controleert de bal met de borst. Idrissi speelt de bal door. Zniti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ziadi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Idrissi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Najdi komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Alaoui met een snelle inworp. Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleiman geeft een lange en hoge pass. El Khalfi is nu in balbezit. El Khalfi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sporting chefchaoun 34%, nawfal abad 66%.
sporting chefchaoun - nawfal abad 1:0

48e minuut.
Badra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alaoui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleiman geeft een lange en hoge pass. Majdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is El Gharib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
sporting chefchaoun - nawfal abad 2:0

58e minuut.
Hadji geeft een hoge lob. Zayd rent richting de bal. Nasri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nasri krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Hafidi kopt de bal weg. Chedli is nu in balbezit. Chedli passt de bal met de wreef. Zniti rent richting de bal. Zniti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sporting chefchaoun 40%, nawfal abad 60%.
sporting chefchaoun - nawfal abad 2:0