Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olympique club safi nawfal abad
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Zahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amrabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amrabat verovert de bal door een tackle van achteren. Amrabat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Ghandour kopt de bal weg. Hafidi rent richting de bal. Amrabat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amrabat krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Idrissi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khayri. Idrissi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Idrissi met een snel genomen vrije trap. Thabet kopt de bal weg. Sarout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zniti probeert de bal met de borst te controleren. Zniti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique club safi - nawfal abad 0:1

17e minuut.
Zahir is nu in balbezit. Ibrahimi geeft de bal voor. Daar is Hafidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amrabat is nu in balbezit. Amrabat draait met de bal, schiet en ... Majdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Hafidi met een sublieme pass. Zniti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chedli onderschept slim de pass. Chedli haalt uit met een fantastische trap. Sarout bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique club safi - nawfal abad 0:2

25e minuut.
Amrabat verovert de bal door een tackle van achteren. Amrabat speelt de bal door. Ben Slimane rent richting de bal. Ben Slimane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique club safi - nawfal abad 1:2

45e minuut.
Bahri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Idrissi met de inworp. Chedli rent richting de bal. Chedli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympique club safi 39%, nawfal abad 61%.
olympique club safi - nawfal abad 1:2

57e minuut.
Bahri speelt de bal door. Hafidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghandour tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghandour krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Ben Slimane haalt uit met een fantastische trap. Mansour probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zahir is nu in balbezit. Amrabat verovert de bal door een tackle van achteren. Amrabat schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Amrabat speelt de bal door. Ben Slimane rent richting de bal. Hafidi verovert de bal door een tackle van achteren. Amrabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amrabat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Ibrahimi passt de bal met de wreef. Amrabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amrabat passt de bal met de wreef. Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane draait met de bal, schiet en ... Majdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympique club safi 32%, nawfal abad 68%.
olympique club safi - nawfal abad 1:2