Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kill Them Next z(tz
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


23e minuut.
Zayd is nu in balbezit. Zayd speelt de bal door. Klungelig pakt Khouribgi de bal. Khouribgi schiet op doel. Bohoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kill Them Next - z(tz 0:1

29e minuut.
Essaaidi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Metouali de bal. Khouribgi is nu in balbezit. Khouribgi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kill Them Next - z(tz 0:2

35e minuut.
Daar is Roussi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khouribgi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roussi. Roussi krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Jelassi is nu in balbezit. Jelassi geeft een hoge lob. Daar is Bohoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khouribgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khouribgi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kill Them Next - z(tz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kill Them Next 49%, z(tz 51%.
Kill Them Next - z(tz 0:3

84e minuut.
Metouali rent richting de bal. Metouali passt de bal zonder na te denken. Majady bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi verovert de bal door een tackle van achteren. Nisawi draait met de bal, schiet en ... Ghaouati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kill Them Next 56%, z(tz 44%.
Kill Them Next - z(tz 0:3