Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 21:53
  • Competitiewedstrijd: Amateur.08 [del]
  • Stadion: OCS Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
OCS wail
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Majady bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohoni onderschept slim de pass. Bohoni met een sublieme pass. Doukali heeft problemen om de bal te vangen. Doukali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bohoni passt de bal met de wreef. Hamidaoui is nu in balbezit. Doukali is nu in balbezit. Hamidaoui rent richting de bal. Hamidaoui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Majady kopt de bal weg. Daar is Suleiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suleiman schiet op doel. Imam probeert wanhopig de bal te grijpen. Haji probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OCS - wail 0:1

22e minuut.
Mrani passt de bal met de wreef. Majady is nu in balbezit. Majady geeft een lange en hoge pass. Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleiman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hamidaoui kopt de bal weg. Mrani rent richting de bal. Mrani speelt de bal door. Suleiman is nu in balbezit. Suleiman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Suleiman de bal. Raifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raifi passt de bal met de wreef. Suleiman is nu in balbezit. Suleiman haalt uit met een fantastische trap. Imam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Alaoui met de inworp. Benabderrazak met een sublieme pass. Doukali is nu in balbezit. Hamidaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamidaoui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OCS - wail 1:1

29e minuut.
Hanzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Alaoui de bal onder controle te krijgen. Suleiman rent richting de bal. Suleiman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Ben Slimane passt de bal met de wreef. Hamidaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamidaoui probeert naar een medespeler te passen. Doukali rent richting de bal. Doukali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ben Slimane geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanzali met de inworp. Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleiman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Suleiman de bal. Raifi rent richting de bal. Suleiman is nu in balbezit. Raifi is nu in balbezit. Raifi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Imam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OCS 55%, wail 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OCS - wail 1:1

48e minuut.
Hamidaoui is nu in balbezit. Mrani onderschept slim de pass. Mrani speelt de bal door. Raifi is nu in balbezit. Raifi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mrani verovert de bal door een tackle van achteren. Mrani geeft de bal voor. Rida probeert de bal met de borst te controleren. Suleiman rent richting de bal. Suleiman draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
Nisawi geeft een hoge lob. Bohoni kopt de bal weg. Daar is Nisawi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doukali is nu in balbezit. Doukali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OCS - wail 2:1

73e minuut.
Raifi passt de bal met de wreef. Suleiman rent richting de bal. Suleiman draait met de bal, schiet en ... Haji probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Imam probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Haji probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Imam probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Suleiman rent richting de bal. Haji legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suleiman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suleiman neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OCS - wail 2:2

81e minuut.
Suleiman is nu in balbezit. Rida legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suleiman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suleiman kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
OCS - wail 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OCS 60%, wail 40%.
OCS - wail 2:3