Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ayman abja wail
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Kaibous rent richting de bal. Kaibous probeert naar een medespeler te passen. Tabet is nu in balbezit. Kaibous rent richting de bal. Kaibous haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Raifi verovert de bal door een tackle van achteren. Lamyaghri probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Yusufi de bal onder controle te krijgen. Suleiman rent richting de bal. Suleiman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Klungelig pakt Hamdallah de bal. Hamdallah speelt de bal door. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet draait met de bal, schiet en ... Najdi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ayman abja - wail 1:0

28e minuut.
Hanzali verovert de bal door een tackle van achteren. Hanzali geeft een lange en hoge pass. Daar is Jamali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suleiman rent richting de bal. Suleiman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Yusufi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rida de bal. Tabet is nu in balbezit. Tabet schiet op doel. Najdi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ayman abja - wail 2:0

33e minuut.
Suleiman met een sublieme pass. Raifi heeft problemen om de bal te vangen. Tabet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tabet krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ayman abja 66%, wail 34%.
ayman abja - wail 2:0

51e minuut.
Hanzali met een snelle inworp. Daar is Rida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rida met een sublieme pass. Suleiman is nu in balbezit. Suleiman draait met de bal, schiet en ... Karami bokst de bal weg.

81e minuut.
Mrani verovert de bal door een tackle van achteren. Mrani probeert naar een medespeler te passen. Suleiman is nu in balbezit. Raifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raifi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ayman abja 60%, wail 40%.
ayman abja - wail 2:0