Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PRADATORS Al CaSaBLaNCA
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Jomaoui speelt de bal door. Klungelig pakt El Bahri de bal. Ismaili is nu in balbezit. El Bahri onderschept slim de pass. El Bahri schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Boughanmi rent richting de bal. Bahri rent richting de bal. Boughanmi begaat een overtreding. Boughanmi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Boumijel rent richting de bal. Jomaoui onderschept slim de pass. Jomaoui speelt de bal door. El Bahri is nu in balbezit. El Bahri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ismaili trapt de bal weg van het doel. Mellili is nu in balbezit. Kaddioui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaddioui krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Kaddioui is nu in balbezit. Mellili rent richting de bal. Kaddioui verovert de bal door een tackle van achteren. Kaddioui draait met de bal, schiet en ... Imam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ghaouati neemt de hoekschop. Ismaili is nu in balbezit. Ismaili schiet op doel. Khalfi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PRADATORS - Al CaSaBLaNCA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PRADATORS 54%, Al CaSaBLaNCA 46%.
FC PRADATORS - Al CaSaBLaNCA 0:1

55e minuut.
Bahri is nu in balbezit. Bahri geeft de bal voor. Imam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaddioui is nu in balbezit. Kaddioui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PRADATORS - Al CaSaBLaNCA 0:2

82e minuut.
El-Soleimani passt de bal zonder na te denken. Daar is Jomaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahri is nu in balbezit. Jomaoui onderschept slim de pass. Jomaoui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Khalfi trapt de bal weg. Daar is Moujtahid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zayd rent richting de bal. Moujtahid onderschept slim de pass. Moujtahid geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PRADATORS 47%, Al CaSaBLaNCA 53%.
FC PRADATORS - Al CaSaBLaNCA 0:2