Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADNANEFC soufiane ameziane
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Khayrat met een sublieme pass. Ziadi is nu in balbezit. Met opzet legt Boughanmi zijn tegenspeler op de grond. Boughanmi krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Radwani geeft een hoge lob. Daar is Attayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boughanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ahmadi onderschept slim de pass. El Ahmadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADNANEFC - soufiane ameziane 1:0

21e minuut.
Attayer is nu in balbezit. El Ahmadi rent richting de bal. Ghalib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ahmadi verovert de bal door een tackle van achteren. El Ahmadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fahmi met een snelle inworp. Jamali bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ahmadi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jamali raakt geblesseerd tijdens het duel. Jamali met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ADNANEFC - soufiane ameziane 1:1

26e minuut.
El Ahmadi passt de bal zonder na te denken. Kaibous rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghaouati. Kaibous roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kaibous kan niet meer verder spelen. Hamidaoui komt het veld opgelopen.

30e minuut.
El Ahmadi rent richting de bal. El Ahmadi passt de bal in één keer door. Attayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Attayer haalt uit met een fantastische trap. Haddadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Khayrat heeft problemen om de bal te vangen. Jamali is nu in balbezit. Jamali passt de bal in één keer door. Muatazz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muatazz draait met de bal, schiet en ... Haji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADNANEFC 35%, soufiane ameziane 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ADNANEFC - soufiane ameziane 1:1

54e minuut.
Ghalib rent richting de bal. Hamidaoui rent richting de bal. Ghalib rent richting de bal. El Ahmadi onderschept slim de pass. El Ahmadi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Haji met een harde bal richting middenveld. El Ahmadi kopt de bal weg. Rahmani probeert de bal aan de voet te houden. Attayer rent richting de bal. Attayer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Chamakh de bal. Chamakh geeft een hoge lob. Muatazz rent richting de bal. Muatazz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADNANEFC - soufiane ameziane 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADNANEFC 29%, soufiane ameziane 71%.
ADNANEFC - soufiane ameziane 1:2