Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ahmade walid équipe
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Naaim verovert de bal door een tackle van achteren. Naaim probeert naar een medespeler te passen. Jomani rent richting de bal. Roussi onderschept slim de pass. Roussi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Barrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrada met een sublieme pass. Balhanda is nu in balbezit. Balhanda draait met de bal, schiet en ... Khouribgi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Maradona-Lmaghrib probeert naar een medespeler te passen. Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Moujtahid rent richting de bal. Moujtahid haalt uit met een fantastische trap. Boughanmi probeert de bal aan de voet te houden. Nakid bokst de bal weg.

19e minuut.
El-Kasabi speelt de bal door. Rais is nu in balbezit. Naaim onderschept slim de pass. El-Kasabi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Kasabi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmade 69%, walid équipe 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ahmade - walid équipe 0:0

50e minuut.
Boughanmi is nu in balbezit. Boughanmi geeft een hoge lob. Boumijel kopt de bal weg. Barrada is nu in balbezit. Barrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zakroum bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakroum geeft een lange en hoge pass. Benabdellah heeft problemen om de bal te vangen. Balhanda rent richting de bal. Balhanda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmade 58%, walid équipe 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ahmade - walid équipe 0:0