Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soufiane ameziane ahmade
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Boughanmi met een snelle inworp. Ghalib is nu in balbezit. Metouali begaat een overtreding. Metouali krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Mukhtari geeft een hoge lob. Barrada kopt de bal weg. Klungelig pakt Rahmani de bal. Balhanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balhanda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ghalib bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali verovert de bal door een tackle van achteren. Boughanmi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boughanmi krijgt een gele kaart. Metouali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Metouali neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Naaim is nu in balbezit. Jamali verovert de bal door een tackle van achteren. Jamali met een sublieme pass. Muatazz rent richting de bal. Muatazz draait met de bal, schiet en ... Nakid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Doeltrap. Nakid trapt de bal weg van het doel. Fahmi kopt de bal weg. Jamali rent richting de bal. Jamali haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Ghaouati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muatazz rent richting de bal. Mkadam legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muatazz raakt geblesseerd tijdens het duel. Jamali zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
soufiane ameziane - ahmade 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soufiane ameziane 46%, ahmade 54%.
soufiane ameziane - ahmade 1:0

53e minuut.
Ghalib kopt de bal weg. Boughanmi rent richting de bal. Muatazz begaat een overtreding. Boughanmi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

60e minuut.
Boughanmi onderschept slim de pass. Zakroum rent richting de bal. Boughanmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boughanmi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

60e minuut.
Zakroum is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zakroum met een snel genomen vrije trap. Balhanda probeert naar een medespeler te passen. Metouali rent richting de bal. Metouali haalt uit met een fantastische trap. Haddadi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
soufiane ameziane - ahmade 1:1

72e minuut.
Klungelig pakt Ghalib de bal. Jomani is nu in balbezit. Balhanda rent richting de bal. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soufiane ameziane 66%, ahmade 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
soufiane ameziane - ahmade 1:1