Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
walid équipe ADNANEFC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Klungelig pakt El-Kasabi de bal. El Ahmadi verovert de bal door een tackle van achteren. El Ahmadi probeert naar een medespeler te passen. Attayer rent richting de bal. Attayer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Khouribgi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Attayer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziadi is nu in balbezit. Ziadi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Imanber de bal. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis passt de bal met de wreef. Moujtahid is nu in balbezit. Moujtahid draait met de bal, schiet en ... Haji bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
walid équipe - ADNANEFC 1:0

9e minuut.
Reis schiet op doel. Klungelig pakt Fadili de bal. Imanber is nu in balbezit. Reis verovert de bal door een tackle van achteren. Reis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Moubarki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Imanber. Moubarki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moubarki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moujtahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Moujtahid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sulayman is nu in balbezit. Imanber rent richting de bal. Moubarki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moubarki krijgt een gele kaart. Imanber moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Imanber kan niet meer verder spelen. Hamidaoui komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis met een sublieme pass. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabri is nu in balbezit. Sabri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
walid équipe - ADNANEFC 2:0

25e minuut.
El-Kasabi onderschept slim de pass. El-Kasabi geeft een lange en hoge pass. Hamidaoui heeft problemen om de bal te vangen. Moujtahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Moujtahid schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
El-Kasabi geeft de bal voor. Fadili kopt de bal weg. Daar is Reis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moujtahid rent richting de bal. Moujtahid schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Hamidaoui probeert naar een medespeler te passen. Radwani bereikt de bal nog maar net als eerste. Radwani geeft een hoge lob. Attayer is nu in balbezit. Attayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
walid équipe - ADNANEFC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: walid équipe 48%, ADNANEFC 52%.
walid équipe - ADNANEFC 2:1

51e minuut.
Klungelig pakt El-Kasabi de bal. Khayrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayrat passt de bal zonder na te denken. Attayer is nu in balbezit. Attayer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
El Ahmadi passt de bal met de wreef. Moubarki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Attayer zijn tegenspeler op de grond. Moubarki moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Moubarki kan niet meer verder spelen. Benabdellah komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Sulayman met een snelle inworp. Hamidaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdellah verovert de bal door een tackle van achteren. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: walid équipe 52%, ADNANEFC 48%.
walid équipe - ADNANEFC 2:1