Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soufiane ameziane walid équipe
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
El-Kasabi rent richting de bal. El-Kasabi geeft een hoge lob. Daar is Sabri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moujtahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Moujtahid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Boughanmi is nu in balbezit. Boughanmi geeft een hoge lob. Muatazz is nu in balbezit. Muatazz draait met de bal, schiet en ... Mellili werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
soufiane ameziane - walid équipe 1:0

6e minuut.
Belakhdar passt de bal zonder na te denken. Inworp. Ghaouati met de inworp. Jamali is nu in balbezit. Jamali haalt uit met een fantastische trap. Mellili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ghalib is nu in balbezit. Ghalib speelt de bal door. Moujtahid rent richting de bal. Rais is nu in balbezit. Rais haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Reis de bal. Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Haddadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soufiane ameziane 68%, walid équipe 32%.
soufiane ameziane - walid équipe 1:0

46e minuut.
Jamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais onderschept slim de pass. Ghalib rent richting de bal. Rais onderschept slim de pass. Rais passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Reis onderschept slim de pass. Reis passt de bal met de wreef. Muatazz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muatazz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Jamali bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Kasabi rent richting de bal. El-Kasabi speelt de bal door. Daar is Moujtahid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moujtahid haalt uit met een fantastische trap. Haddadi bokst de bal weg.

78e minuut.
Muatazz haalt uit met een fantastische trap. Belakhdar rent richting de bal. Belakhdar geeft de bal voor. Moujtahid rent richting de bal. Moujtahid schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soufiane ameziane 44%, walid équipe 56%.
soufiane ameziane - walid équipe 1:0