Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soufiane ameziane bnj
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Fahmi heeft problemen om de bal te vangen. Fahmi passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Ettayebi de bal onder controle te krijgen. Muatazz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muatazz draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Boughanmi passt de bal in één keer door. Ghalib is nu in balbezit. Sarout verovert de bal door een tackle van achteren. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rouissi onderschept slim de pass. Rouissi met een sublieme pass. Sassi met een sublieme pass. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soufiane ameziane - bnj 0:1

30e minuut.
Ghaouati rent richting de bal. Assaidi onderschept slim de pass. Assaidi met een sublieme pass. Jamali rent richting de bal. Jamali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
soufiane ameziane - bnj 1:1

39e minuut.
Assaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalib onderschept slim de pass. Ghalib speelt de bal door. Muatazz rent richting de bal. Muatazz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
soufiane ameziane - bnj 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soufiane ameziane 57%, bnj 43%.
soufiane ameziane - bnj 2:1

60e minuut.
Assaidi speelt de bal door. Boughanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrani begaat een overtreding. Mrani krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ghalib rent richting de bal. Sarout onderschept slim de pass. Sarout geeft de bal voor. Benabderrazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sassi rent richting de bal. Sassi geeft de bal voor. Ghalib is nu in balbezit. Sarout onderschept slim de pass. Sarout draait met de bal, schiet en ... Haddadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soufiane ameziane 50%, bnj 50%.
soufiane ameziane - bnj 2:1