Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
walid équipe FC PRADATORS
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Jomaoui heeft problemen om de bal te vangen. Jomaoui met een sublieme pass. El-Kasabi is nu in balbezit. El Bahri onderschept slim de pass. El Bahri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mellili trapt de bal weg van het doel. Moujtahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rais is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Moujtahid raakt geblesseerd tijdens het duel. Moujtahid zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Belakhdar de bal. El Bahri rent richting de bal. El Bahri schiet op doel. Mellili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
walid équipe - FC PRADATORS 0:1

8e minuut.
Belakhdar rent richting de bal. Belakhdar geeft de bal voor. Sabri kopt de bal weg. Klungelig pakt Moujtahid de bal. Moujtahid haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Boughanmi is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khatoui met een snelle inworp. Jomaoui is nu in balbezit. Jomaoui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mellili probeert naar een medespeler te passen. Mellili kopt de bal weg. Reis controleert de bal met de borst. Jomaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jomaoui schiet op doel. Paal! Mellili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Khatoui is nu in balbezit. Jomaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Jomaoui passt de bal met de wreef. El Bahri rent richting de bal. El Bahri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Reis passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boughanmi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. El Bahri heeft problemen om de bal te vangen. El Bahri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
walid équipe - FC PRADATORS 0:2

34e minuut.
Inworp. Attayer met de inworp. Jomaoui rent richting de bal. El Bahri rent richting de bal. El Bahri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Moujtahid geeft een hoge lob. Attayer kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert El-Kasabi de bal onder controle te krijgen. Jomaoui is nu in balbezit. Jomaoui schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Reis heeft problemen om de bal te vangen. Jomaoui rent richting de bal. Jomaoui met een sublieme pass. El Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bahri schiet op doel. Mellili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Maradona-Lmaghrib geeft de bal voor. Sabri kopt de bal weg. Moujtahid kan de bal niet met de borst controleren. Moujtahid is nu in balbezit. Moujtahid haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: walid équipe 72%, FC PRADATORS 28%.
walid équipe - FC PRADATORS 0:2

46e minuut.
Moujtahid raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ghassan komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Attayer kopt de bal weg. Mellili kan de bal niet met de borst controleren. Moujtahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Moujtahid draait met de bal, schiet en ... Khalfi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
walid équipe - FC PRADATORS 1:2

67e minuut.
Sabri is nu in balbezit. Sabri probeert naar een medespeler te passen. Moujtahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Moujtahid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
walid équipe - FC PRADATORS 2:2

86e minuut.
Jomaoui speelt de bal door. Ghassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghassan speelt de bal door. El Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bahri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: walid équipe 56%, FC PRADATORS 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
walid équipe - FC PRADATORS 2:2