Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 21:35
  • Competitiewedstrijd: Amateur.09 [del]
  • Stadion: 548 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3095
548 soufiane ameziane
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Barrada passt de bal in één keer door. Ghalib bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajih onderschept slim de pass. Barrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrada schiet op doel. Haddadi bokst de bal weg.

3e minuut.
Ghalib geeft de bal voor. Khalfi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jamali is nu in balbezit. Khalfi is nu in balbezit. Khalfi draait met de bal, schiet en ... Haddadi bokst de bal weg.

22e minuut.
Muatazz heeft problemen om de bal te vangen. Khalfi rent richting de bal. Met opzet legt Muatazz zijn tegenspeler op de grond. Muatazz krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Rahmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmani geeft een hoge lob. Mangali kopt de bal weg. Muatazz is nu in balbezit. Muatazz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
548 - soufiane ameziane 0:1

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rahmani met een harde bal richting middenveld. Boussaid kopt de bal weg. Wajih bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajih haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Khalifa trapt de bal weg. Khalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrada speelt de bal door. Wajih rent richting de bal. Wajih schiet op doel. Haddadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
548 - soufiane ameziane 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 548 23%, soufiane ameziane 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
548 - soufiane ameziane 1:1

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Gharib met een snelle inworp. Boughanmi rent richting de bal. Barrada verovert de bal door een tackle van achteren. Barrada geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
548 - soufiane ameziane 2:1

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Ghaouati de bal onder controle te krijgen. Boumijel rent richting de bal. Chamakh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boumijel raakt geblesseerd tijdens het duel. Barrada kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Rahmani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boumijel met de inworp. Barrada is nu in balbezit. Barrada draait met de bal, schiet en ... Haddadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
548 - soufiane ameziane 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 548 26%, soufiane ameziane 74%.
548 - soufiane ameziane 3:1
548