Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 21:35
  • Competitiewedstrijd: Amateur.09 [del]
  • Stadion: bnj Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3050
bnj ADNANEFC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


9e minuut.
Khayri passt de bal in één keer door. Sarout bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman is nu in balbezit. Khayri verovert de bal door een tackle van achteren. Khayri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Ziadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadi probeert naar een medespeler te passen. Imanber is nu in balbezit. Khayri verovert de bal door een tackle van achteren. Khayri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bnj - ADNANEFC 1:0

22e minuut.
Sulayman kopt de bal weg. Mrani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Attayer rent richting de bal. Attayer haalt uit met een fantastische trap. Berrabeh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bnj - ADNANEFC 1:1

25e minuut.
Klungelig pakt Imanber de bal. Sarout bereikt de bal nog maar net als eerste. Imanber maakt een afschuwelijke overtreding. Imanber krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Mrani passt de bal zonder na te denken. Ettayebi rent richting de bal. El Ahmadi met een sublieme pass. Attayer rent richting de bal. Attayer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassi verovert de bal door een tackle van achteren. Sassi probeert naar een medespeler te passen. Khayri is nu in balbezit. Khayri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bnj - ADNANEFC 2:1

45e minuut.
Assaidi geeft een hoge lob. Inworp. Radwani met de inworp. El Ahmadi rent richting de bal. El Ahmadi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bnj 45%, ADNANEFC 55%.
bnj - ADNANEFC 2:1

67e minuut.
Ziadi probeert naar een medespeler te passen. Mrani rent richting de bal. Attayer verovert de bal door een tackle van achteren. El Ahmadi is nu in balbezit. El Ahmadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bnj - ADNANEFC 2:2

89e minuut.
Ziadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Assaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ahmadi is nu in balbezit. El Ahmadi haalt uit met een fantastische trap. Benabderrazak kopt de bal weg. Berrabeh bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bnj 53%, ADNANEFC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bnj - ADNANEFC 2:2