Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PRADATORS ahmade
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Jomaoui is nu in balbezit. Naaim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jomaoui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jomaoui neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Nakid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PRADATORS - ahmade 1:0

18e minuut.
Jomaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Jomaoui geeft de bal voor. Daar is Mukhtari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Bahri rent richting de bal. El Bahri schiet op doel. Nakid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Jomani rent richting de bal. Jomaoui rent richting de bal. Jomaoui probeert naar een medespeler te passen. El Bahri rent richting de bal. El Bahri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mellili kopt de bal weg. Jomani heeft problemen om de bal te vangen. El Bahri verovert de bal door een tackle van achteren. Jomaoui is nu in balbezit. Jomaoui haalt uit met een fantastische trap. Nakid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ghassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghassan speelt de bal door. Jomaoui is nu in balbezit. Jomaoui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PRADATORS - ahmade 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PRADATORS 28%, ahmade 72%.
FC PRADATORS - ahmade 2:0

51e minuut.
Jomani verovert de bal door een tackle van achteren. Mellili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellili passt de bal in één keer door. Jomaoui rent richting de bal. Jomaoui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PRADATORS - ahmade 3:0

54e minuut.
Khaiari is nu in balbezit. Balhanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghassan begaat een overtreding. Ghassan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PRADATORS 46%, ahmade 54%.
FC PRADATORS - ahmade 3:0